Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Mărțișorul, sărbătorit la Cugir. Un spectacol pentru mame, la Casa de Cultură

Publicat

DSCN6487 Sub genericul „Un mărțișor pentru mama”, vineri, 4 martie, a avut loc pe scena Sălii Mari de spectacole din cadrul Casei de Cultură Cugir un spectacol dedicat mamei.

Primii care au urcat pe scenă au fost sportivii clubului de dans sportiv ProDance 2007 Cugir, care au pus în scenă un program combinat pe grupe de vârstă de dansuri sportive și moderne. Printre dansurile prezentate au putut fi văzute Vals vienez, Tango, Quick step, Cha-cha-cha, Paso doble, conduși de către antrenorul Sergiu Prodan.

Au urmat pe scenă actorii Cercului de Teatru al Casei de Cultură Cugir care au distrat publicul prezent cu cele 4 piese pregătite special pentru acest eveniment: „O căsătorie periculoasă”, monologul „O doamnă abracadabrantă” din piesa Începem de I.L.Caragiale, „Mărioară,Mărioară” și „Don Juan”, conduși de către artista Maria Dodoc.

De asemenea, a avut loc un spectacol muzical, susținut pe scenă de către cele două grupuri vocal-instrumentale: Cercul de canto, pian și chitară al Casei de Cultură Cugir (profesoara Corina Băcăințan), și Grupul de elevi ai instituțiilor liceale din urbea cugireană-Grupul „Aprentis”( profesorul Călin Furdui).

Acestea au susținut rând pe rând pe scenă un repertoriu de melodii dedicate zilei de 8 martie și mamei în special: „Mama”, ,,Draga mamă, te iubesc’’.
Pe timpul desfășurării spectacolului fiecare doamnă sau domnișoară prezentă a primit simbolic câte un ghiocel din partea organizatorilor.

TEXT & FOTO: SORIN GIURCA

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax