Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-Mărturia unui EROU de Sebeș: Cum i-a oprit un bărbat pe cei doi hoți care au furat o mașină din Alba Iulia

Publicat

vasilica eugen

Un bărbat din Sebeș a reușit să îi oprească pe cei doi tineri care au furat mașina firmei de curierat din Alba Iulia. După o cursă bară la bară și mai multe șicane, acesta a reușit să îi oprească și să îi facă să coboare din mașina furată. Mai mult acesta a reușit să îi țină pe loc până la sosirea poliției, lucru deloc ușor.

Miercuri, în jurul orei 6:25, Vasilică Eugen, curier la o firmă din Alba, era anunțat de către șeful său, că o mașină a firmei se află în trafic, dar niciunul dintre angajații companiei nu se afla la volan.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Urmărire ca-n filme pe străzile din Sebeș. Polițiștii au prins doi tineri care au furat o mașină din Alba Iulia

Fără să mai stea pe gânduri, bărbatul s-a urcat în mașină și în aproximativ patru minute a reușit să îi prindă din urmă pe cei doi tineri, care se aflau în automobilul furat, în fața unei benzinării din zona Iviniș.

În acel moment, Eugen a început o cursă bară la bară, demnă de filmele hollywoodiene.  După mai multe șicane în trafic și o încercare a tinerilor de a intra pe autostradă către Sibiu, bărbatul a reușit să îi oprească în zona Kronospan-ului.

hoti masina

”Chiar și opriți în locul unde am făcut pozele ei tot au încercat să fugă pe jos, dar am reușit să îi imobilizez și să îi țin până să vină un echipaj de poliție să mă ajute. După cum am mai spus să știti că a durat doar trei minute până au ajuns (n.r. polițiștii). Să șțiti că e greu să ții pe loc de unul singur doi hoți timp de trei minute.” a declarat pentru Alba24, Vasilică Eugen.

hoti masina

(poză făcută de Vasilică Eugen în momentul în care i-a oprit pe cei doi bărbați)

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dan

    vineri, 29.03.2019 at 08:29

    Felicitari domnul meu !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax