Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Maşină de lux, dată în urmărire de autorităţile britanice, găsită de Poliţia Alba, la Cugir

Publicat

Un autoturism căutat de autorităţile britanice, în valoare de aproximativ 10.000 de lire sterline, care se aflau în posesia unui cetăţean din Cugir, a fost depistat de poliţiştii din Alba. Bărbatul este bănuit de tăinuire, faptă săvârşită în legătură cu înmatricularea autovehiculului în România. 

Potrivit IPJ Alba, marţi, poliţiştii Serviciului de investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au identificat, pe raza orașului Cugir, un autoturism de lux, an de fabricaţie 2014, dat un urmărire de autorităţile britanice.

Acesta era în posesia unui bărbat de 46 de ani, din Cugir, pe numele căruia ar fi fost înmatriculat în circulaţie, în România.

Autoturismul ar fi fost achiziţionat în leasing, din Marea Britanie, în cursul anului 2017, de către un alt bărbat din Cugir care ar fi plătit o parte din rate, iar ulterior l-ar fi înmatriculat, în mod fraudulos, în România.

Autoturismul a fost indisponibilizat, în vederea predării către autoritățile britanice.

Pentru găsirea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internaţională –  Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax