Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mașină furată, oprită cu ajutorul unui dispozitiv SPIKE, pe un drum din Alba. Tânăr reținut, după ce a încercat să fugă

Publicat

FOTO: Mașină furată, oprită cu ajutorul unui dispozitiv SPIKE, la Tăuți. Tânăr reținut, după ce a încercat să fugă.

La data de 10 august 2024, în jurul orei 21.40, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia, au observat un autoturism care se deplasa haotic.

Polițiștii au urmărit autoturismul, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Au reușit oprirea acestuia, cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE”, pe raza localității Tăuți, județul Alba.

Este vorba despre un baraj rutier extensibil cu țepi, care se pune în fața mașinii care trebuie oprită.

Ulterior, conducătorul auto a încercat să fugă, însă a fost prins de polițiști, încătușat și condus la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Din cercetările efectuate, a reieșit că, în seara zilei de 10 august 2024, un tânăr de 16 ani, din localitatea Șugag, ar fi sustras, din curtea neasigurată a unei societăți comerciale, un autoturism, profitând de faptul că acesta era neasigurat și avea cheile în interior.

Tânărul a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței substanțelor psihoactive, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Față de acesta, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 11 august 2024, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Foto și informații: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate