Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mașină înmatriculată în Alba, implicată într-un accident la Sibiu. Trei persoane rănite

Publicat

O mașină înmatriculată în Alba a fost implicată într-un accident rutier petrecut luni seara în municipiul Sibiu. Trei persoane au fost rănite și transportate la spital.

Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Călțun cu Fochiștilor din Sibiu.

Poliția Sibiu a precizat că, din primele cercetări, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fochiștilor, o sibiancă în vârstă de 75 de ani a pătruns în intersecția cu strada Călțun fără să acorde prioritate. A intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Olt.

Conducătoarea auto în vârstă de 20 de ani și două pasagere din același turism au suferit vătămări corporale și au fost transportate la spital, conștiente.

ISU a intervenit cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere. La fața locului au fost mobilizate și ⁠două echipaje SAJ.

Femeia în vârstă de aproximativ 75 de ani a fost găsită prinsă în caroseria mașinii. Aceasta a refuzat transportul la spital.

Potrivit serviciului de ambulanță, două tinere de 20 și 21 de ani au suferit mai multe traumatisme la picioare. Au fost transportate la UPU Sibiu. A treia persoană rănită a fost transportată la spital de către echipajele ISU.

sursă imagini: sibiuindependent.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate