Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO UPDATE: Mașină înmatriculată în Alba, implicată într-un accident pe Dealul Feleacului. O tânără a ajuns la spital

Publicat

Un accident rutier s-a produs marți în jurul amiezii, pe Dealul Feleacului, în județul Cluj. O autoutilitară și un autoturism marca Audi înmatriculat în județul Alba au intrat în coliziune, pe contrasens. În accident au fost implicate cinci persoane, dintre care una – o femeie de aproximativ 30 de ani – a fost transportată la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Cluj, un șofer de 57 de ani din Câmpia Turzii a încercat să întoarcă autoturismul, fără să se asigure corespunzător, și a fost lovit lateral de o mașină condusă de un tânăr de 24 de ani din Câmpeni, pe banda a doua. Ambii circulau spre Cluj. A fost rănită o tânără de 32 de ani din Alba, pasageră pe locul dreapta spate al mașinii conduse de tânărul din Câmpeni. Șoferii nu se aflau sub influența alcoolului, în momentul accidentului.

Știrea inițială

 Pompierii sosiți la locul intervenției au găsit două autoturisme avariate. Nici o persoană nu a rămas încarcerată.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ au fost alertate, în jurul orei 11.20, ca urmare a unui accident rutier, care s-a produs pe raza localității Feleacu.

Cinci persoane au fost consultate de către echipajul SAJ, dintre care o femeie de circa 30 de ani a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

În zona producerii accidentului traficul s-a desfășurat alternativ pe banda liberă, până la terminarea cercetărilor.

Sursă: Romania24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax