Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Maşina Poliţiei Locale din Alba Iulia, implicată într-un accident rutier pe strada Cloşca din municipiu

Publicat

Un accident rutier în care a fost implicată o maşină a Poliţiei Locale Alba Iulia s-a petrecut joi după-amiaza, pe strada Cloşca din oraş. Din primele informaţii, şoferul autospecialei poliţiei nu a acordat prioritate unui autoturism, la un viraj spre stânga şi cele două maşini au intrat în coliziune.

Maşina Poliţiei Locale, un autoturism Dacia Logan, a lovit un Ford Focus, înmatriculat în Alba.

Evenimentul rutier s-a petrecut în momentul în care şoferul maşinii Poliţiei Locale intenţiona să vireze stânga, de pe strada Cloşca din cartierul Cetate spre strada Anrsberg, în timp ce circula dinspre Hotel „Cetate”.

Poliţistul local care conducea maşina implicată în accident a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Cealaltă maşină era condusă de o femeie, pe sensul opus de mers, dinspre spital.

Revenim cu amănunte.

foto: Cătălin CRĂCIUN și Andreea MEZEI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Calin

    vineri, 23.05.2014 at 02:22

    Nuoooo se poate! Politia locala a gresit? Imposibil. Perfectii astia care s-au trezit cu mari atributii peste noapte si ne tin noua morala la colt de strada, n-au acordat prioritate?! Sa lesin nu alta! Sunt tare curios ce pateste finul observator al ilegalitarilor marunte! Cu siguranta va plati in vreun fel pentru fapta comisa, fiind si el supus, ca si noi, legii, amenzilor, punctelor, suspendarilor din functie, dosarelelor, etc. Vomit

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax