Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Măsuri drastice la redeschiderea pieței din Câmpeni, după ce au fost confirmate primele două cazuri de coronavirus în oraș

Publicat

Primăria din Câmpeni va lua o serie de măsuri suplimentare de dezinfecție, la redeschiderea pieței din oraș, după ce au fost confirmate primele două cazuri de coronavirus pe raza localității.

Potrivit primarului, Ioan Calin Andreș, cele două persoane testate pozitiv pentru corovirus sunt un bărbat și o asistentă medicală de la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni.

Vezi și HARTA: LISTA pe localități a cazurilor de coronavirus din Alba. Cele mai multe, în Alba Iulia

Miercuri, la redeschiderea pieței alimentare, autoritățile din Câmpeni au luat o serie de măsuri preventive.

La inrarea și ieșirea din piață au fost montate covoare pentru dezinfecția pantofilor, iar în piață mai multe dozatoare de dezinfectant.

Mai mult, în piață vor fi prezenți doar 40 de producători agricoli, iar intre ei va exista o distanță de doi metri. De asemenea, în piață nu se va depăși limita de mai mult de 20 de oameni prezenți deodată. La intare în piață, cumpărătorilor li se va lua temperatura, iar dacă o persoană va prezenta mai mult de 37, 5 grade va fi îndrumată către unul dintre punctele medicale din oraș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax