Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO Măsuri pentru prevenirea infectării cu COVID-19, la Blaj. Dozatoare cu dezinfectant, montate de Primărie în scările de bloc

Publicat

Începând de marți, la toate cele 120 de scări de bloc din municipiul Blaj se montează dozatoare cu dezinfectant. Autoritățile estimează că această operațiune va dura aproximativ 72 de ore.

„Toți cei care locuiesc la bloc sunt rugați să folosească dozatoarele cu mare atenție, astfel încât acestea să funcționeze pe tot parcursul stării de urgență, conform măsurilor prevăzute de ordonanțele militare emise de Guvern:

– dezinfectați-vă mâinile la intrarea în scara blocului, după ce vă întoarceti de afară (înainte de a pleca din casă, spălați-vă bine pe mâini, cu apă caldă și săpun);

– utilizați o cantitate moderată de dezinfectant, făcând cât mai multă economie posibilă, în condițiile în care cererea de biocide este foarte mare la nivelul întregii țări;

– vă rugăm să nu sustrageți dozatoarele sau dezinfectantul din dozatoare; acestea sunt montate pentru a preveni infectarea populației cu Covid-19, iar datoria noastră, a tuturor, este aceea de a fi cetățeni responsabili în aceste clipe dificile”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Toate scările de bloc din municipiul Blaj au fost dezinfectate, luni, de angajații Serviciului Public de Gospodărie Locală, cu o soluție pe bază de clor, în concentrație de 10%. Autoritățile locale anunță că vor relua, periodic, această operațiune de dezinfectare.

De asemenea, zona centrală a municipiului Blaj și mai multe cartiere din oraș au fost deja dezinfectate, iar în următoarele zile toate străzile din oraș vor beneficia de acest lucru. Operațiunea de dezinfectare va continua și se va repeta, periodic, după un program bine stabilit.

Primăria Blaj îndeamnă populația să manifeste responsabilitate, să se informeze doar din surse oficiale și să respecte recomandările autorităților competente!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax