Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Medalii de aur și bronz pentru sportivii CS Unirea Alba Iulia, la Campionatul Național de Judo U21

Publicat

Noi rezultate foarte bune pentru sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia. Aceștia au obținut primele clasări pe podium în acest an.

La Campionatul Național Individual U21, Alexandru Sibișan, sportiv cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Piteși), elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica), a obținut medalia de aur la categoria de greutate – 100 de kilograme.

Laura Alexia Bogdan, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia și CSM Cluj), a obținut medalia de bronz la categoria de greutate – 48 de kilograme.

Campionatul Național Individual U21 s-a desfășurat în 3 și 4 martie 2023 la Focșani.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de către profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian. Cei doi sportivi vin după rezultate extraordinare obținute în anul 2022.

”Alexandru Sibișan și Laura Alexia Bogdan își reconfirmă forma extrem de bună pe care au avut-o în 2022, an în care au obținut rezultate foarte bune pe plan național și internațional. Felicit sportivii și antrenorii”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba lulia este o structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, înființată în 1974 ca instituție publică în subordinea Ministerului Sportului, având ca obiect principal de activitatea obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigare de medalii pe plan național și internațional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax