Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: Medic camerunez la spitalul din Câmpeni. Charles Mboh se va ocupa de secţia de Neurologie

Publicat

Spitalul Orășenesc Câmpeni are de săptămâna aceasta un nou medic. Charles Mboh, originar din Camerun, se va ocupa de noua secție de neurologie a spitalului. Iar din toamnă, în cadrul unităţii sanitare va lucra şi soţia sa, ca medic pediatru. 

Spitalul Orășenesc Câmpeni are de săptămâna aceasta o nouă secție, cea de Neurologie. În cadrul ei va activa Charles Mboh, un tânăr medic originar din Camerun.

Acesta a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, și tot la Cluj-Napoca și-a făcut și rezidențiatul, în neurologie.

Camerunezul este căsătorit cu o tânără, medic pediatru din România, şi are patru copii.

Managerul spitalului din Câmpeni, dr. Dragomir Morcan, a declarat pentru Alba24 că soția medicului neurolog va activa din toamnă ca doctor în cadrul secției de Pediatrie.

Pentru a-l convinge pe Charles Mboh să vină la Câmpeni, managerul spitalului a folosit toate resursele disponibile. A reușit să îi obțină un apartament în chirie în oraș, costuri pe care speră că le va suporta Consiliul local şi l-a asigurat pe medic că în spital va lucra cu un colectiv liniștit și că va avea parte tot sprijinul celor din jurul său.

Secția de Neurologie a spitalului a fost dotată cu opt paturi, iar spitalul are promisiunea că va primi și un computer tomograf.

De asemenea, se încearcă achiziţionarea unui aparat RMN printr-o finanţare din fonduri europene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax