Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Mesaj de emoționant al unui pacient care a stat o lună la ATI, pentru asistentele și infirmierele de la Spitalul din Aiud

Publicat

Un pacient care a stat o lună internat la Spitalul Municipal Aiud, a ținut să le mulțumească celor care au avut grijă de el în perioada respectivă: asistente și infirmiere. 

Omul, cu toate că era foarte bolnav, s-a chinuit să scrie pe hârtie un mesaj pentru acestea.  

”Acest om, greu încercat de viață printr-un accident vascular cerebral și o tumoră, pentru care traheostomia a fost inevitabilă a avut nevoie timp de o lună de serviciul de ATI Covid al spitalului nostru.

Deși se chinuie să scrie cum poate cu mâna stângă, acest om a ținut să ne mulțumească la momentul plecării acasă.

O face nu doar prin minunatele cuvinte adresate infirmierelor și asistentelor care s-au ocupat de el dar mai ales printr-o PRIVIRE emoționantă în care se citește recunoștința!” au scris pe reprezentanții spitalului pe contul de Facebook al instituției medicale.

”Un om tare bun, deosebit, calm și cu mult bun simț, care mereu ne mulțumea pentru tot, care aprecia tot ceea ce făceam pentru el, care de fiecare dată când intram în salon ne aștepta mereu cu zâmbetul pe buze.

Cred că la plecare a reușit să ne smulgă la fiecare câte o lacrimă. I-am urat multă sănătate și cu lacrimi în ochi ne-am luat la revedere” a transmis una dintre asistentele spitalului.

Sursă foto și informații: Spitalul Municipal Aiud – Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax