Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mesaje obscene la adresa IPJ Alba, pe mai multe obiective turistice din județ

Publicat

Mesaje obscene la adresa IPJ Alba, pe mai multe obiective turistice din Alba. O cititoare Alba24 a semnalat că asemenea înscrisuri realizate cu vopsea au împânzit mai multe zone din județ. 

”Chiar nu mai suportăm, pe oriunde mergem, numai mesaje obscene vedem, toate la adresa IPJ Alba!

Săptămâna trecută am fost cu elevii pe Transalpina și la Peștera Liliecilor de la Ampoița, dar și acolo am văzut aceleași mesaje obscene.

Este prea straniu, oare ce au făcut rău polițiștii de la IPJ Alba? Nu puteți să-i întrebați căci se pare că doar la noi în județ ne confruntăm cu o astfel de situație neplăcută, mulțumesc!” a transmis cititoarea Alba24.

UPDATE: Reacția IPJ Alba

”Inspectoratul de Poliție Județean Alba este deschis să asculte nemulțumirea oricărei persoane cu privire la orice aspect care ține de activitatea instituției sau a angajaților acesteia, în plus, există instituții competente să verifice activitatea polițiștilor, care pot fi sesizate.

Este regretabil modul în care cineva a înțeles să își exprime nemulțumirea față de instituția noastră.

Pe lângă limbajul obscen, faptul că obiective turistice sunt afectate în acest fel denotă o lipsă de civism și un derapaj de la normele sociale.

Precizăm că vor fi efectuate verificări pentru identificarea persoanelor care au înțeles să se manifeste în acest fel, în vederea aplicării măsurilor legale” au precizat reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gabi

    sâmbătă, 08.06.2024 at 12:00

    Intrebati-i pe cetateni ce nemultumiri au fata de IPJ Alba. Pe cei de la IPJ degeaba ii intrebati, ca nu vor recunoaste niciodata cat de incompetenti si rau-intentionati sunt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax