Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Meseria de profesor, sărbătorită la Aiud cu expoziţie de imagini şi recital de chitară şi pian. Eveniment la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu”

Publicat

Picture_060 Meseria de profesor şi bucuria de a fi cel care inspiră şi crede în fiecare generaţie de elevi a fost sărbătorită, luni, la Aiud, în cadrul prezentării unei expoziţii cu imagini. Evenimentul a cuprins şi un recital de chitară şi pian.

Ziua Internaţională a Profesorului a fost marcată, luni, prin vernisajul expoziţiei „Viitorul ţării stă pe umerii educaţiei”, organizată de Colegiul Tehnic Aiud şi Şcoala Gimnazială „Axente Sever” Aiud, în parteneriat cu Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” şi CJRAE Alba.

Manifestarea, deschisă de primarul Mihai Horaţiu Josan, a cuprins şi un recital de voce şi chitară prezentat de Claudiu Bogdan, elev la Şcoala Gimnazială „Axente Sever” Aiud,  precum şi un recital de pian susţinut de  prof. Claudiu Cordea de la Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud.

Profesori coordonatori au fost Oana Badea, Ioana Buta, Liliana Miron, Gheorghe Suciu, Szilaghi Ioana, Daciana Mihăilă, Elena Boldor, Sofia Tranc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax