Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Miercuri se închid 13 kilometri din Autostrada Deva-Sibiu, pentru realizarea conexiunii cu Autostrada Lugoj-Deva

Publicat

lot 4 lugoj deva

Începând de miercuri, circulația rutieră pe sectorul Şoimuş – Simeria Veche, din Autostrada A1 va fi închis până la mijlocul lunii noiembrie, pentru realizarea conexiunii între Autostrada Deva – Sibiu şi Autostrada Lugoj – Deva. Traficul urmează să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

Potrivit CNAIR, în această perioadă, cele mai importante lucrări au loc în zona versantului Șoimuș și la realizarea bretelelor de acces care vor asigura relațiile de circulație în nodul Șoimuș. În paralel, pe restul sectorului de autostradă, antreprenorul continuă lucrările pentru siguranța circulației, montarea de parapet de protecție și panouri fono-absorbante, scurgerea apelor, realizarea taluzurilor, precum și la Centrul de Întreținere Șoimuș.

Reamintim faptul că antreprenorul pregătește, în paralel, închiderea sectorului A1 Șoimuș – Simeria, programată pentru miercuri, 10 octombrie 2018.

Având în vedere numărul mare de indicatoare rutiere de informare a participanților la trafic ce trebuie montate pe drumurile naționale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Șoimuș – Deva și DN 7 Simeria) și în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieșirea din trafic, CNAIR și antreprenorul au luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Șoimuș – Simeria începând de miercuri, 10 octombrie.

Astfel, miercuri, 10 octombrie, vor începe efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție).

În această perioadă sunt în derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor.

Antreprenorul a dat asigurări că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018.

Circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

CNAIR a publicat pe rețeaua de socializare Facebook imagini de pe Lotul 4 A1 Lugoj – Deva.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax