Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Fosta șefă a APM Alba, Mihaela Mih-Dehelean, medalie de bronz la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness

Publicat

Mihaela Nicolea Dehelean ©Carbyne XmediaStudio

Secția de culturism a Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, recent reactivată, a obținut prima medalie, de bronz, prin Mihaela Mih-Dehelean, la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, desfășurate în perioada 5-6 octombrie la Sibiu.

Mihaela Mih-Dehelean a fost premiată la categoria de concurs Bikini Fitness Masters, +45 de ani Open, iar acest rezultat încununează munca din ultimii cinci ani, de când a început să practice acest sport. Mihaela Mih-Dehelean este fosta șefă a Agenției de Protecția Mediului Alba. După demisia de la APM, accelerată de probleme cu justiția, Dehelean s-a resetat viața și s-a apucat de culturism, la 44 ani. După numai un an și jumătate a reușit să urce pe podium și obțină și prima medalie.

„Iubesc ceea ce alții consideră a fi un coșmar și îmi place cum găsesc scuze pentru a justifica slăbiciunea atunci când nu pot duce la bun sfârșit ceea ce și-au propus.

Mihaela Mih Dehelean02

Și îmi place că atunci când eșuează dau vina pe cei din jurul lor dar, de fapt, există doar un singur vinovat. Ai pierdut, ai greșit, ai abandonat… daca ai ceva de demonstrat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te întorci și să câștigi tot. Bineînțeles că este nevoie de sacrificiu, de muncă enormă, sigur că vei avea parte de critici, dar rezultatele nu vor întârzia să apară dacă ești dedicat 100%.

Mihaela Nicolea Dehelean ©Carbyne XmediaStudio

Voi rămâne motivată, victoria cere timp, muncă, sacrificiu și modestie. Lupt pentru visul meu și consider că acest sport este despre faptul că nu există limite” a declarat aceasta într-un comunicat de presă emis de clubul sportiv.

Mihalea Mih-Dehelean subliniază că în acest sport se poate face performanță doar respectând programul de antrenament, programul alimentar și în egală măsură pe cel de odihnă.

Mihaela Nicolea Dehelean ©Carbyne XmediaStudio

La Campionatele Naționale de Culturism și Fitness – Cadeti, Juniori și Masters au participat sportivi din toate colțurile țării.

Despre categoria de concurs „Bikini Fitness”

Această disciplină a fost introdusă în 2011. Liniile generale ale corpului, echilibrul și proporțiile, tonusul și aspectul sănătos sunt elemente importante. Mușchii mari și duri nu sunt considerați necesari în această disciplină care este concepută pentru femeile care vor să-și păstreze corpul în formă prin exercițiu fizic și alimentație sănătoasă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax