Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mihai Avram de la ISU Alba, cel mai puternic pompier. Locul 1 la concursul “Toughest Firefighter Alive” Austria

Publicat

cel mai puternic pompier

Plutonier major Mihai Avram de la ISU Alba a câştigat locul 1 pentru “cel mai puternic pompier”, la un concurs în Austria, competiţie ce a reunit peste 120 de reprezentanţi din şapte ţări.

Concursul “Toughest Firefighter Alive” s-a desfăşurat în perioada 17-19 mai în localitatea Siegendorf din Austria şi a adunat la start 128 de pompieri și 23 de echipe din 7 țări, pentru a vedea cine este este cel mai puternic pompier și cea mai bună echipă.

La această competiție au participat și patru pompieri români, trei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” Sibiu și plt. maj. Mihai Avram din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba.

La finalul competiției plt. maj. Mihai Avram a reușit să obțină locul I la individual categoria de vârstă peste 35 de ani și locul II pe echipe alături de colegii de la Sibiu.

cel mai puternic pompier austria mihai avram

Potrivit ISU Alba, Mihai Avram a reuşit să câştige şi locul 3 la Campionatul Naţional de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne.

unifight mihai avram

Luni, a fost felicitat în fața formației și a primit mulțumiri din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

sursa foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax