Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mihai Avram de la ISU Alba, LOCUL 1, pentru al doilea an consecutiv, la Campionatul Național de Judo al MAI

Publicat

Mihai Avram de la ISU Alba își menține titlul de campion național la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. Pompierul din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, a reuşit să ocupe din nou prima treaptă a podiumului, la categoria de 100 kilograme, +35 ani.

Acesta a obținut locul 1 al doilea an consecutiv, menținându-și astfel titlul de campion naţional la judo și locul II cu echipa IGSU – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, România.

Totodată de precizat este faptul că, acesta a câștigat în anul 2019 titlul de „Cel Mai Puternic Pompier”, iar până la momentul de față mai are în palmares medalii de aur, argint şi bronz câștigate la Campionatul Național de Judo și la multe alte competiții.

„Felicitări încă o dată pentru performanțele obținute și dăruirea de care dai dovadă! Suntem mândri de tine!”, au scris reprezentanții ISU Alba, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax