Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Mihai Leu, la Alba Iulia. Promovează Campionatul Național Super Rally. Circuit de curse, pe străzile din oraș, în 2-3 iunie

Publicat

La Alba Iulia se va desfășura, în perioada 2-3 iunie, etapa a II-a a Campionatului Național Super Rally 2023. Pilotul Mihai Leu a fost prezent miercuri, la volanul unui Ferrari 458 Challenge, în Cetatea Alba Carolina, unde a filmat un clip pentru promovarea evenimentului. 

Campionatul Național Super Rally 2023 va debuta la mijlocul lunii mai, la Mangalia. În cea de-a doua etapă, piloții se vor întrece pe un nou traseu urban, în municipiul Alba Iulia, care va aduce motorsportul lângă casele oamenilor.

Potrivit unor surse, etapa de la Alba Iulia ar urma să se desfășoare în zona Cetății Alba Carolina, pe străzile care nu sunt afectate de lucrările de mobilitate. Traseul exact urmează să fie stabilit în perioada următoare.

Traseul propus va începe din zona intersecției între B-dul 1 Decembrie 1918 și strada Vasile Goldiș, va continua pe B-dul Horea, apoi pe strada Calea Moților, până în sensul giratoriu din centru și retur.

masina raliu mihai leu

Calendarul sezonului 2023 din Super Rally este următorul:

  • etapa I – Mangalia (12 – 13 mai)
  • etapa II – Alba Iulia (2 – 3 iunie)
  • etapa III – Deva (30 iunie – 1 iulie)
  • etapa IV – Timişoara (11 – 12 august)
  • etapa V – Craiova (15 – 16 septembrie)
  • etapa VI – Bucureşti (6 – 7 octombrie)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax