Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Militari ai Batalionului 136 Geniu „Apulum” au împărțit cadouri copiilor nevoiași. Campanie de Crăciun

Publicat

Doi militari de la Batalionul 136 Geniu „Apulum” au derulat în această perioadă o campanie voluntară de strângeri de fonduri pentru a oferi cadouri copiilor din familii sărace din județul Alba. Acțiunea este la a cincea ediție.

” Dăruiește bucurie și speranță. Dăruiește un Crăciun”. Sub această deviză, caporalii Jurcă Marius și Laslo Alin din Batalionul 136 Geniu ”Apulum” au dorit să ofere pentru 11 copii din familii sărace din județul Alba, alimente, îmbrăcăminte și cadouri de Crăciun, prin intermediul unei campanii voluntare de strângeri de fonduri.

Inițiativa celor doi se află la cea de a cincea ediție, anul acesta reușind să ajungă la patru familii din zona localităților Galda de Jos, Meteș și Alba Iulia.

”Bucuria micuților a fost și bucuria noastră, iar efortul depus de camarazii noștri pentru a ajunge la casele și adăposturile situate în zone greu accesibile a fost răsplătit pe măsură. Sperăm ca în anul ce va urma să aducem o rază de fericire unui număr mult mai mare de copii pentru că zâmbetul unui copil reprezintă de fapt magia Sărbătorilor”, este mesajul militarilor de la Batalionul 136 Geniu ”Apulum”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax