Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Militari de la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Alba Iulia amenajează infrastructura de la Centrul naţional de instruire Cincu

Publicat

unnamed (4) Militari din Alba Iulia participă, în această perioadă, la executarea unor lucrări de amenajare și consolidare a infrastructurii din cadrul Centrului Național de Instruire Întrunită ”Getica” de la Cincu, judeţul Braşov.

În perioada 25 septembrie – 25 octombrie 2017, un detașament de militari din Brigada 10 Geniu, constituit din personal și mijloace tehnice aparținând Batalioanelor 136 și 3 Geniu, execută lucrări de amenajare și consolidare a infrastructurii din cadrul Centrului Național de Instruire Întrunită ”Getica” de la Cincu, transmit reprezentanţii unităţii militare din Alba Iulia.

Sarcinile detașamentului includ săparea și amenajarea a 500 de metri de șanțuri pentru colectarea apelor meteorice din zona platformelor cu construcții modulare, taluzarea, cofrarea și turnarea de beton pentru a facilita accesul trupelor în spațiile de cazare.

Proiectul de execuție al lucrărilor și conducerea detașamentului sunt asigurate de personal de specialitate din cadrul Batalionului 136 Geniu ”Apulum”, sprijinul logistic fiind asigurat de Centrul Național de Instruire Întrunită ”Getica” din Cincu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax