Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Militarii Batalionului 136 Geniu „Apulum” au împărțit și în acest an cadouri copiilor nevoiași

Publicat

Campania „Dăruiește bucurie și speranță. Dăruiește un Crăciun”, organizată de caporalii Jurcă Marius și Laslo Alin din Batalionul 136 Geniu ”Apulum”, continuă și joi, 22 decembrie.

Și în acest an activitatea de strângeri de fonduri a fost organizată în speranța de a oferi unui număr cât mai mare de copii din familii sărace din județul Alba, alimente, îmbrăcăminte și cadouri de Crăciun.

„Inițiativa colegilor noștri se află la cea de a șasea <ediție> dacă putem spune așa, anul acesta reușind să ajungă la 5 familii din localitățile Decea, Meteș, Vidra și Alba Iulia.

Bucuria micuților a fost și bucuria noastră iar efortul depus de camarazii nostri pentru a ajunge la casele și adăposturile situate în zone greu accesibile a fost răsplătit pe măsură.

Sperăm ca în anul ce va urma să aducem o rază de fericire unui număr mult mai mare de copii pentru că zâmbetul unui copil reprezintă de fapt magia Sărbătorilor”, a transmsi Mr. Gorun Iulian.

foto: Plt. adj. pr. Blagu Mihai

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mindrie

    miercuri, 22.12.2021 at 14:44

    Cinste si onoare ! Aia din politica au adormit dupa mese imbelsugate si sporuri grase !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax