Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Militarii batalionului 136 Geniu ”Apulum”, colindați de grupuri de elevi din Alba Iulia

Publicat

Personalul batalionului 136 Geniu ”Apulum” a primit zilele acestea, cu inimile deschise,  grupuri de colindători formate din elevi și dascăli ai Școlii cu clasele I-VIII ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia, care au încântat audiența cu spectacole de colinde și cântece tradiționale de iarnă, în jurul bradului împodobit.

”Pe ritmurile ne dați ori nu ne dați..., în semn de prețuire pentru osteneala lor, micuții colindători au fost răsplătiți cu fructe și preparate dulci” se precizează într-un comunicat al instituției militare.

”Moș Crăciun a ajuns mai devreme la Batalionul 136 Geniu ”Apulum”, fiind primit în seara zilei de 19 decembrie de peste 80 de copii ai militarilor și personalului civil din cadrul unității. Cu toții, într-un glas de colind, au făcut posibilă apariția Moșului, al cărui sac a fost plin de cadouri.

Primirea lui Moș Crăciun este o activitate ce se află la cea de a 9-a ediție și este organizată cu sprijinul Asociației ”Eftimie Croitoru” ai cărei membri sunt în mare parte militarii și personalul civil din unitate” se mai arată în comunicat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax