Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Militarii de la Batalionul 136 Geniu “Apulum” Alba Iulia au început un nou an de instrucţie

Publicat

La Batalionul 136 Geniu ”Apulum” din Alba Iulia s-a desfăşurat, luni, festivitatea de deschidere a anului de instrucţie 2018 cu participarea întregului personal al unității. Activitatea a fost condusă de comandantul batalionului, locotenent colonel Mihai Ilie Rusu.

“Ca în fiecare an, startul unei noi perioade de instruire reprezintă un prilej de autoevaluare și de evidențiere a rezultatelor obţinute în anul precum și transmiterea obiectivelor, misiunilor şi priorităţilor de instruire pentru anul în curs”, transmit reprezentanţii unităţii militare.

Echipa de comandă a unității a prezentat principalele activităţi din anul 2017, la care au participat geniștii albaiulieni.

Se va desfăşura instruirea în comun cu partenerul american în cadrul rotației a II-a a exerciţiului „Resolute Castle 17”, având ca scop îmbunătăţirea infrastructurii pentru instrucţie a Centrului Național de Intruire Întrunită ”Getica” din Cincu.

De asemenea, în acest an, va fi instruirea prin practicare în Centrul Național de Instruire Întrunită pentru construcția platformelor pentru vizitatori de la exercitiul ”Noble Jump”, a platformelor pentru sala de mese și containerele de cartiruire din Dealul Vișinilor precum și a sistemului de drenaj pentru acestea.

Se va asigura sprijinul de geniu real pentru exercițiul ”Saber Guardian 2017” și participarea cu un detașament de 70 de militari la exercițiu în zona localității Râureni din județul Vâlcea.

Va fi şi instrucția de comandament cu structura multinațională de geniu integrată logistic IEL MILU în cadrul celor două exerciţii multinaţionale „IEL MILU 2017/1” și  „IEL MILU 2017/2”  la Alba iulia și Rm. Vâlcea.

Obiectivele fundamentale pentru anul de instrucție 2018 includ participarea militarilor batalionului la exerciții multinaționale organizate în țară și în străinătate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax