Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, vizită în județul Alba. Cu cine s-a întâlnit și pe cine a ocolit

Publicat

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, s-a aflat joi și vineri în județul Alba pentru a participa la deschiderea oficială a ”Carnexpo Grill 2021”, un eveniment destinat industriei cărnii și pentru a vizita o fabrică privată de mezeluri. 

Potrivit programului acestuia, vineri, la ora 11.30, ar fi trebuit să susțină declarații de presă, însă organizatorii nu au invitat jurnaliști.

În județ, ministrul s-a întâlnit exclusiv cu reprezentanți atent selecționați ai industriei.

Spre exemplu, ministrul a vizitat fabrica de mezeluri Elit din județ, unde s-a întâlnit cu administratorul companiei, Voicu Vușcan, cu europarlamentarul Mircea Hava și cu prefectul de Alba, Nicolae Albu.

Nu s-a întâlnit însă cu producătorii locali și nici cu crescătorii de animale din zona montană, care au mari probleme cu vânzarea și sacrificarea animalelor.

Ministrul a preferat însă să participe la ”Carnexpo Grill”, un eveniment dedicat industriei cărnii, care marchează deschiderea sezonului de grătar și lansarea produselor de grill.

În programul ministrului mai există o deplasare în județul Sibiu pentru a participa la evenimentul organizat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă și Promovarea Turismului – Țara Făgărașului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Rusinea

    vineri, 11.06.2021 at 18:04

    Merg doar unde e bine !?!

  2. pilu

    vineri, 11.06.2021 at 20:13

    Sa-ti fie rusine, ministru de paie ce esti tu ! Te afli unde e de mancat si baut, nu unde ar trebui sa fi. Josnic, altcumva nu se poate spune.Va hliziti in poza aia de parca ati rezolvat toate problemele.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax