Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, implicat într-un accident rutier. Mașina în care se afla a lovit un alt autoturism

Publicat

cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost implicat luni dimineaţa într-un accident rutier, informează ministerul de resort, care precizează, însă, că demnitarul nu se afla la volan în momentul producerii evenimentului rutier.

UPDATE: Ministrul Transporturilor a fost cel care a ajuns la spital în urma accidentului rutier de luni dimineaţa. Medicii i-au pus mâna stângă în ghips.

„În cursul zilei de astăzi (luni, n.r.), autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a fost implicat într-un eveniment de circulaţie. Menţionăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituţiile abilitate desfăşoară cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului respectiv”, se arată în informarea transmisă de MT.

Accidentul a avut loc în apropierea Gării de Nord în timp ce ministrul se deplasa către sediul Guvernului.

Potrivit Poliţiei Rutiere, luni dimineaţa în jurul orei 10.00, s-a produs un accident rutier pe Strada Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, în care au fost implicate 2 autoturisme în mişcare şi 4 staţionate.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager intr-unul dintre autoturisme. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0”, precizează Poliţia Rutieră.

sursa: romania24.ro, agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax