Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO „Mira Summer”: Muzică live cu „Vox Electric Band” și Antinia în șanțurile Cetății Alba Carolina

Publicat

Cetatea Alba Carolina începe să capete culoare și viață, iar asta datorită micilor afaceri care reușesc să atragă turiști între zidurile până acum pustii ale fortificației. Primele baruri și terase au răsărit în această vară în șanțurile Cetății, iar odată cu ele, și grupurile de oameni dornici să ciocnească un pahar cu bere în aer liber. O astfel de locație este și „Mira Summer”, o terasă situată în apropiere de centrul de echitație și care oferă clienților cocktail-uri răcoritoare și muzică live.

Vineri seara, cei care au luat la pas Cetatea au avut ocazia să asiste la minirecitaluri live oferite de artiștii locali, Tudor cu a lui „Vox Electric Band”, dar și Antinia, câștigătoarea Festivalului „Vocile Cetății” din Alba Iulia. Terasa „Mira Summer” a răsunat de muzică bună, iar amatorii de distracție în aer liber nu au întârziat să apară. Această locație este doar un exemplu de afacere care ar putea atrage turiști în Cetate, iar conceptul de muzică live este din ce în ce mai atractiv pentru petrecăreți.

Artiștii au încântat auditoriul cu  cover-uri din repertoriul internațional și au fost răsplătiți cu aplauze răsunătoare. Cei care s-au săturat să stea între patru petreți și vor să întâmpine vara la umbra unei terase sunt invitați în Cetatea Alba Carolina, iar „Mira Summer” este doar una dintre acele locații cochete care  pot transforma o după-amiază  plictisitoare în ore revigorante alături de cei dragi.

În cazul în care vremea va permite, „Vox Electric Band” și Antinia se vor afla și sâmbătă seară la „Mira Summer”, cu multă bună dispoziție și muzică de calitate.

Vă invităm să vedeți imagini de la concertul live de vineri seara.

[nggallery id=389]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax