Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Mișcare și relaxare într-o lume plină de culoare”. Proiectul unor liceeni de la Colegiul „HCC” din Alba Iulia, pentru copii autişti

Publicat

m_DSC_6688 Lumea copiilor autiști este la fel de frumoasă și prețioasă ca orice lume a copiilor din jurul nostru și a fost sărbătorită cu bucurie și multe activități vesele printr-un eveniment din cadrul proiectului „Mișcare și relaxare într-o lume plină de culoare”, dedicat unor copii cu autism, inițiat de liceeni ai Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și finanțat de Fundația Comunitară Alba prin programul YouthBank.

Echipa proiectului „Mișcare și relaxare într-o lume plină de culoare”, formată din Alina Vinczeller, Alexandra Matei și Alexandru Matei, împreună cu alți colegi liceeni, voluntari în proiect și alături de voluntarii asociației gazdă, Asociația „Stop Autism” Alba, au pus la cale o surpriză pentru cei 20 de copii beneficiari ai proiectului, din care nu au lipsit tortul, joaca și socializarea, într-un eveniment la care părinții au fost prezenți.

Datorită eforturilor echipei de proiect, autismul a fost, cu această ocazie, doar un personaj negativ de basm, învins de Ilene Cosânzene și Feți Frumoși, care se joacă, socializează și creează cu plăcere, la fel ca oricare alt copil de vârsta lor.

Fundația Comunitară Alba beneficiază de sprijinul financiar al Romanian-American Foundation, în cadrul programului „Fundații Comunitare”, inițiat de Asociația pentru Relații Comunitare în parteneriat cu Fundația pentru Parteneriat și PACT, program susținut de Charles Stewart Mott Foundation și Trust for Civil Society in CEE.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax