Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Miss și Mister Boboc la Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia. 5 echipe luptă pentru titlu, la Balul Bobocilor 2023

Publicat

Cinci perechi de tineri intră în ”lupta” pentru titlurile de Miss și Mister Boboc 2023, ale Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Balul Bobocilor la UAB va fi în 30 martie, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Tema Balului este ”România… Undeva-n Balcani”. After party va fi la Stage, cu un invitat-surpriză.

Fiecare pereche va reprezenta câte o regiune a țării ( Maramureș, Transilvania, Banat, Muntenia și Moldova).

Tinerii vor avea de susținut patru probe: prezentare, proba pe tematică, proba de talente și proba-surpriză.

SONDAJ: Votează MISS și MISTER BOBOC de la Universitatea 1 decembrie 1918 din Alba Iulia

This poll has ended (since 11 months).

Votează MISS BOBOC de la Universitatea 1 decembrie 1918 din Alba Iulia

Lorena Pascu
39.65%
Roxana Bartha
31.28%
Luz Maria Milagros Șuteu
13.22%
Teodora Popa
7.93%
Ela Nan
7.93%

Votează MISTER BOBOC de la Universitatea 1 decembrie 1918 din Alba Iulia

Rareș Irimie
35.24%
Andrei Alexandru Mogoș
24.23%
Ovidiu Petru Muntea
19.82%
Cosmin Nicolae Berindeiu
11.45%
Gigel Ciocan
9.25%

Cine sunt cei 10 tineri care concurează pentru titlurile de Miss și Mister Boboc 2023 la Universitatea din Alba Iulia:

Perechea 1: Roxana Bartha și Andrei Alexandru Mogoș

Roxana: “Hellobello! Mă numesc Bartha Roxana și sunt studentă la E.C.T.S. Sunt o fire creativă, energică, împiedicată și cică amuzantă și sper ca aceste caracteristici să mă ajute să fac un moment pe măsură.

Mi-am dorit să particip la acest bal cu scopul de a-mi ieși din zona de confort, de a mă distra, de a cunoaște oameni noi și de a face atmosferă pentru o seară și amintiri pentru o viață.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm cu mari emoții și entuziasm în data de 30 martie pentru a vedea un superbal. Vă pupicesc!!!”

Andrei: “Helloooeveryone! Numele meu e Andrei, zis și Momo. Încerc să fiu o persoană cât de sociabilă și îmi doresc să particip la bal pentru a învăța din această experiență.”

Perechea 2: Ela Nan și Gigel Ciocan

Ela: “Bună, mă numesc Ela Nan, sunt o persoană sociabilă, ambițioasă și spontană, așa că o să particip la Balul Bobocilor pentru a avea parte de o experiență de neuitat și pentru a împărtăși cu voi emoțiile prin momentele create pe scenă.

Îmi place să mănânc, să dansez și publicul să îl impresionez. Și să nu uităm ,la kinetoterapie eu studiez, în viitor corpul să vi-l aliniez”.

Gigel: „Salut! Sunt Gigel, student la kinetoterapie, îmi place muzica rock și cânt la chitară. Sunt de părere că rock-ul este un gen de muzică foarte neglijat în ciuda mesajelor profunde pe care le transmite și consider că este datoria mea să-l readuc la viață. Sper să vă placă reprezentația mea . Enjoy! :))”

Perechea 3: Luz Maria Milagros Șuteu și Cosmin Nicolae Berindeiu

Maria: ”Salut. Numele meu este Luz Maria Milagros Șuteu. Am petrecut 10 ani pe uimitoarele meleagurile spaniole, sunt o fire visătoare, dar și realistă.

De aceea am ales să studiez Dreptul, dar și să particip la Balul Bobocilor. Vreau să vă împărtășesc o parte din creativitatea și simțul meu artistic, ca să vă arăt cine sunt.

Acestea fiind spuse, sperăm să vă vedem pe 30 martie, să aveți parte de o experiență minunată alături noi!”

Cosmin: „Numele meu este Cosmin Nicolae Berindeiu, sunt student la informatică, sunt o fire foarte de treabă, ambițioasă și optimistă, odată ce ajungi să mă cunoști.

Îmi plac provocările, mai ales acelea mai neobișnuite și mai intrigante, motiv pentru care am ales să mă înscriu la Balul Bobocilor, pentru că aici am ocazia să mă afirm și să dau tot ceea ce e mai bun, dar și să mă distrez”.

Perechea 4: Lorena Pascu și Rareș Irimie

Lorena: “Numele meu este Lorena Claudia Pascu, sunt studentă la Facultatea de Informatică și Inginerie din cadrul Universității <1 Decembrie 1918> din Alba Iulia și concurez la Balul Bobocilor.

Sunt o persoană sociabilă, deschisă, care încearcă în fiecare zi să devină cea mai bună variantă a sa. Acest lucru explică și motivul pentru care am decis să concurez, și anume să ies din zona mea de confort și să îmi depășesc propriile limite.”

Rareș: “Salutare! Eu sunt Rareș Irimie, sunt student la facultatea de Istorie, Litere și Științe ale Educației. Îmi place să experimentez lucruri noi, îmi place poezia, muzica, sportul și sunt o persoană empatică și de gașcă”

Perechea 5: Teodora Popa și Ovidiu Petru Muntea

Teodora: ”Salutare, dragii mei!

Astăzi încă un boboc aveți,

Teodora Popa sunt, viitor kinetoterapeut (sper)

De la Sibiu am venit, sigur deja v-am uimit, cu carismă și respect, dar să știți, am și talent!

Prietenii eu mi-i iubesc, sunt deschisă la povești, prefer să călătoresc, dormitul e pasiunea mea, și taekwon-do a fost cândva!

Ovidiu: ”Hellohello, mă numesc Ovidiu Petru Muntea sau, așa cum majoritatea oamenilor mă cunosc, <Petrică>. Sunt student în cadrul specializării de Traduceri și Interpretare, de altfel o tematică nemaipomenit de importantă în momentul în care încerc să îmi transpun arta și creațiile mele.

Sunt o fire nonconformistă, fapt pentru care am decis să particip la Balul Bobocilor din cadrul îndrăgitei noastre Universități. Astfel, aștept cu nerăbdare să ne vedem pe data de 30 martie cu voie bună și energie, gata de a lua parte la acest eveniment“.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax