Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

FOTO: MITING spontan de susținere a unui tânăr medic, în curtea Spitalului din Câmpeni. Reproșuri aduse primarului Călin Andreș

protest spital campeni

Publicat

Protest spontan în curtea Spitalului Orășenesc din Câmpeni, pentru susținerea unui medic care după ce a intrat într-un conflict cu primarul Calin Andreș și-a dat demisia. Peste 100 de oameni, medici sau cetățeni din oraș și din comunele de pe lângă Câmpeni s-au adunat luni dimineață pentru a-l susține pe tânărul medic Ciprian Budae, care s-a decis să vorbească despre modul în care interesul politic sau personal al primarilor este mai presus de actul medical.

Luni în curtea Spitalului Orășenesc din Câmpeni, peste 100 de oameni s-au adunat pentru a îl susține pe tânărul medic Ciprian Budae și a îl ruga să nu demisioneze din funcția pe care o are în cadrul spitalului.

După expirarea mandatului fostului manager Dragomir Morcan, unul dintre medici, Ciprian Budae, a anunțat că va pleca din instituție și se va întoarce doar după ce Morcan va redeveni manager, iar Călin Andreș nu va mai fi primar.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Scrisoarea deschisă a unui tânăr medic de la Spitalul din Cîmpeni. Proteste și reproșuri la adresa primarului Călin Andreș

În sprijinul directorului au sărit 15 medici și peste 100 de asistenți.

„Motivele transferului sunt legate de proasta colaborare cu dl. primar Calin Andres, cu promisiunile neindeplinite, cu dorinta acestuia de a se amesteca in problemele medicale si schimbarea conducerii spitalului dupa bunul plac, fara a se consulta macar cu personalul medical. Consideram ca Spitalul functioneaza foarte bine si nu este nevoie de a realiza experimente acolo unde lucrurile functioneaza foarte bine.

Stiti bine ca dr. Budae Ciprian a fost in permanenta alaturi de oamenii aflati in suferinta, uneori ziua alteori noaptea. Vrem sa ii multumim si sa incercam sa il facem sa se razgandeasca luni 8 OCT.2018 ora 10:00, in curtea Spitalului Orasenesc Campeni. Dorim sa ne adunam in numar cat mai mare si credem ca merita aprecierea noastra, de aceea va rugam sa va rupeti din timpul dumneavoastra 2 ore, asa cum si-a rupt si dansul pentru noi ori de cate ori a fost nevoie si sa participam la sustinerea dansului.” au scris susținătorii medicului pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Moț de bună credință

    luni, 08.10.2018 at 21:35

    Cînd căruța este reparată si pusa pe roți să meargă ca unsă,vine un PROST și băga parul între spițe să-o farime. Domnule eram sa-va zic OLAR,DOMNULE PRIMAR CALIN ANDRES DV.CHIAR CREDETI CA TOTI ACEI 10 MEDICI SI 100 ASISTENTI SUNT NISTE OAMENI DUȘI CU PLUTA ? NU DOMNULE PRIMAR,SUNT OAMENI DE BUN SIMȚ ȘI ONENTI ACEI OAMENI CARE NE TRATEAZA SI INGRIJESC PE NOI CEI DE-PE VALEA ARIESULUI SI TREBUIE SĂ-VA APLECATI CAPUL LA DOLEANTELE LOR CU TOT ORGOLIU PE CARE IL AVETI. DE MULTE ORI PUTEREA SI FAIMA PE MULȚI ÎÎ DOBOARA INTRO ZI SI POATE DV.ACCELERATI ACUM CA ACEA ZI SA FIE CIT MAI APROAPE.

  2. cei care vegheaza!

    miercuri, 10.10.2018 at 13:10

    #!!Domnule Doctor sunt un cetăţean al acestui amărat de oraş, nu vă cunosc,am incercat sa vă inteleg necazul,supărarea,regretele pentru colegi si pentru lucruri facute si nefacute ,pentru opiniile d-voastră vizavi de neputinta celor care conduc acest oraş,Ei nu citesc chiar daca a-ti scrie d-voastră un roman de nerealizari ,ei stau drepţi cum le spune SEFUL pentru ca ei nu produc,nu au iniţiative,nu au si nu sunt in stare sa creeze proiecte pentu acest oraş, sunt poate neamuri sunt oameni puşi sa ridice mana,.Ganditi vă domnule Dr. ca nu numai spitalul este vai de capul lui ci si intreg orasul,ganditivă ca in 16 ani de zile avem o stradă reabilitată de 1,2 km (str.Motilor),o sală de sport si un teren de fotbal cu acces prin intimitatea unui liceu care de multe ori e cu poarta inchisa ,avem caţiva km de drum pe o vale(VALEA BISTREI) la care dupa 1 an si jumatate a fugit cimentul in vale au ramas pietrele CARE SUNT DE CALITATE si accepta altă lucrare,alti bani, :avem CASA DE CULTURA construită pe” jumatate” si intr-un copac ,AVEM strazi dinamitate ,gropi , cratere cu toate ca a trecut razboiul demult,avem Basculă (150 MII euro)dar nu avem autostradă pe unde sa incapă !!(D-nule DOCTOR NU CERETI BANI PENTRU SANATATEA PROŞTILOR DE CETAŢENI,FIŢI mai BLAND cu unii trantorii care au peste 1000 de euro SALAR+ VACANTE , ,din banul cetateanului muncitor de 250 euro.,vreţi bani pentru tehnica medicală de unde !! noi vrem strazi si oras civilizat de unde??DAR primaria şi-a angajat o “o gramadă de profi”” plus paznicii care mănânca 6 miliarde lei vechi (600mii lei) si nu fac nimic ,umbală prin parc ,se ascund pe rand in primarie,stau in DASTER INTRE BLOCURI, NE intrebam pe cine apară ??,pentru ce ii platim ,(macar sa taie bilete de parcare sau frunze la caini) NESIMTIREA NU ARE LIMITE !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate