Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Moș Crăciun a venit călare pe cal la Alba Iulia, însoțit de trăsură și de o frumoasă Crăciuniță

Publicat

Moș Crăciun a ajuns în jurul prânzului la Alba Iulia, însă nu în sania trasă de reni, ci călare pe un cal maro. În urma moșului a venit și trăsura în care se afla Crăciunița. În acorduri de colinde, moșul și ajutoarele sale au împărțit bomboane copiilor care au avut norocul să-l întâlnească.

Venirea lui Moș Crăciun nu a fost una organizată, ci Lae Drăghici (cunoscut sub numele de Lae Cascadorul) s-a organizat singur, fără a fi invitat de ceva oficialități. Acesta a oferit bomboane copiilor prezenți, unii mai curajoși au urcat pe calul moșului, în vreme ce alții s-au rezumat la câteva fotografii cu Moș Crăciun.

Moșul a sosit de la Oarda de Jos și a făcut o tură prin municipiul Alba Iulia, mai exact pe traseul magazinul Unirea – str. Moților – Stadion – Piață, pentru ca mai apoi să se întoarcă pe strada Toporașilor, cu destinația Oarda de Jos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax