Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Mobilizare exemplară a polițiștilor din Sebeș și a localnicilor din Vingard: Au găsit în timp util un bărbat dat dispărut

Publicat

Un bărbat din Spring dat disparut de familie a fost găsit în viață, la marginea unei Păduri din Vingard. Bărbatul a fost descoperit, în seara zilei de 1 octombrie, după o mobilizare exemplară a polițiștilor care au colaborat cu localnicii. 

Este vorba despre Adam Gheorghe, care a fost dat dispărut de familie pe 30 septembrie. Acesta a fost găsit în stare de hipotermie și transportat la spital.

Potrivit IPJ Alba, În seara zilei 1 octombrie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, cu sprijin din partea Primăriei Șpring și al localnicilor din Vingard, l-au identificat, la liziera unei păduri din localitatea Vingard, pe un bărbat în vârstă de 58 de ani, a cărei dispariție de la domiciliu a fost anunțată poliției la data de 30 septembrie.

Bărbatul a fost preluat, în stare de hipotermie, de un echipaj de ambulanță și a fost transportat la spital, conștient, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Identificarea acestuia este rezultatul unei mobilizări exemplare a polițiștilor Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, care au reușit să ajungă, la timp, în zona denumită ”Padină”, astfel încât, viața bărbatului a fost salvată.

La activitățile de căutare au luat parte 7 polițiști care au fost sprijiniți de 10 localnici.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate