Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Mobilizare generală la Arad: Sute de forțe de ordine, voluntari și un elicopter cauta un băiețel de 7 ani care a dispărut

Publicat

Sute de forțe MAI și voluntari îl caută de aproape 24 de ore pe Sebastian Ionel Corbei, copilul de 7 ani, care a dispărut de acasă, din localitatea Vânători, județul Arad. Mama a alertat autoritățile, inițial spunând că băiatul era la joacă, apoi că a plecat la o stână din afara localității, notează românia24.ro.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad, împreună cu structurile teritoriale ale MAI, îl caută pe băiatul în vârstă de 7 ani, rătăcit în zona localității Vânători.

Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați, sâmbătă, în jurul orei 19.00, de mama copilului, care le-a spus oamenilor legii că fiul ei, Sebastian Ionel Corbei, a plecat, în jurul orei 16.30, de acasă, la o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.

Băiatul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, față ovală, constituție astenică.

Nu se cunoaște îmbrăcămintea pe care o purta copilul la momentul dispariției.

Activitățile de căutare au fost declanșate imediat după sesizare, fiind în desfășurare și la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 de kilometri pătrați.

Forțele de ordine au fost suplimentate, fiind implicați în căutări 47 de polițiști cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu 6 autospeciale, 3 câini de urmă, unul aparținând I.P.J. Arad și 2 aparținând I.J.J. Arad, 22 de pompieri cu 4 autospeciale, 10 polițiști de frontieră cu 3 autospeciale si 2 autospeciale cu camere de termoviziune, 6 polițiști locali cu 2 autospeciale, 18 pădurari precum și 120 de voluntari cu autoturisme de teren.

De asemenea, a fost solicitat și elicopterul M.A.I.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate