Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Modernizări de străzi la Alba Iulia, în cartierele Pâclișa, Oarda și zona Dealul Furcilor. Stadiul lucrărilor

Publicat

Primăria Alba Iulia transmite stadiul lucrărilor de modernizare pe mai multe străzi din cartiere ale municipiului, la sfârșitul lunii iulie.

În ceea ce privește strada Brândușei, ce asigură acces pre varianta Pâclișa-Vurpăr, de ocolire a DN1 Alba Iulia-Sebeș, s-a demarat faza inițială a lucrărilor de reabilitare, în care se introduce rețeaua de utilități subterane.

La Oarda de Jos, s-a finalizat turnarea asfaltului de uzură, pe strada Dumbrăviței.

Anterior acestei etape s-au realizat lucrările de profilare a șanțurilor de preluare a apelor pluviale, s-au executat sistemul de parapeți direcționali și pietonali și accesele la proprietăți.

Simultan s-a modernizat relația de intersecție cu strada Armoniei, zona în care s-a intervenit și pentru reabilitarea traseului apelor pluviale.

”Conjuctura favorabilă ne-a permis să adăugăm la lucrările inițiale câteva corecturi esențiale pentru locuitorii din zonă. S-au parcurs bine toate etapele ca ritm, eficiență, calitate, de altfel definitoriu pentru cei cu care lucrăm în zonă. Așa că am început să modernizam și strada Merișor, unde lucrările se vor finaliza până la sfârșitul acestei luni”, spune Paul Voicu, viceprimar cu atribuții de primar.

Pe strada Izvorului, s-a finalizat covorul asfaltic, iar pe strada Nicolae Labiș se lucrează la trotuare și accese la proprietăți, potrivit reprezentanților Primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax