Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Modernizări de străzi la Alba Iulia, în cartierele Pâclișa, Oarda și zona Dealul Furcilor. Stadiul lucrărilor

Publicat


Primăria Alba Iulia transmite stadiul lucrărilor de modernizare pe mai multe străzi din cartiere ale municipiului, la sfârșitul lunii iulie.

În ceea ce privește strada Brândușei, ce asigură acces pre varianta Pâclișa-Vurpăr, de ocolire a DN1 Alba Iulia-Sebeș, s-a demarat faza inițială a lucrărilor de reabilitare, în care se introduce rețeaua de utilități subterane.

La Oarda de Jos, s-a finalizat turnarea asfaltului de uzură, pe strada Dumbrăviței.

Anterior acestei etape s-au realizat lucrările de profilare a șanțurilor de preluare a apelor pluviale, s-au executat sistemul de parapeți direcționali și pietonali și accesele la proprietăți.

Simultan s-a modernizat relația de intersecție cu strada Armoniei, zona în care s-a intervenit și pentru reabilitarea traseului apelor pluviale.

”Conjuctura favorabilă ne-a permis să adăugăm la lucrările inițiale câteva corecturi esențiale pentru locuitorii din zonă. S-au parcurs bine toate etapele ca ritm, eficiență, calitate, de altfel definitoriu pentru cei cu care lucrăm în zonă. Așa că am început să modernizam și strada Merișor, unde lucrările se vor finaliza până la sfârșitul acestei luni”, spune Paul Voicu, viceprimar cu atribuții de primar.

Pe strada Izvorului, s-a finalizat covorul asfaltic, iar pe strada Nicolae Labiș se lucrează la trotuare și accese la proprietăți, potrivit reprezentanților Primăriei.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

CÎMPENI

Atac mortal în Apuseni: Un berbec a omorât un bătrân, într-o comună din Alba

Publicat

Un bărbat în vârstă de aproximativ 80 de ani și-a pierdut viața, duminică seara, în comuna Sohodol. A fost atacat de un berbec, în apropierea locuinței. Potrivit IPJ Alba, din primele date, bărbatul se afla cu turma de oi în apropierea gospodăriei. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Drumul turistic din Alba, pe care șoferii își pot rupe mașinile. Aventuri între Roica și Mogoș

Publicat

Drumul județean DJ 107K, între Roica, Întregalde și Mogoș, intră din nou în atenția localnicilor și turiștilor. Asta după ce unii dintre vizitatori renunță să-și continue drumul, în ciuda peisajelor pitorești, pentru că-și rup mașinile pe acest tronson. Cel puțin așa susține un cititor Alba24. ”Drum județean, în comuna Întregalde, de la Roica spre Mogoș. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Crimele de la Săpoca: În noaptea masacrului, în pat cu atacatorul a mai fost pus un pacient, deși erau locuri libere în spital

Publicat

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, duminică, în contextul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, unde un pacient a ucis patru persoane internate şi a rănit alte nouă, că în unitatea medicală s-a produs un lung şir de erori umane şi această tragedie putea fi evitată, notează Romania24.ro. „Din păcate (…) s-a produs […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

BACALAUREAT 2019, sesiunea a doua: Prima probă, miercuri. MODELE de SUBIECTE, calendar și reguli pentru examen

Publicat

examen bac

Miercuri, 21 august, începe a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2019. Prima probă este cea scrisă, de Limba și literatura română. Probele orale încep în 27 august, iar primele rezultate vor fi cunoscute în 3 septembrie. Pentru a promova Bacalaureatul, un absolvent de liceu trebuie să susțină toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate