Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Moment de neuitat pentru o fostă învățătoare din Ighiel. Zece generații de elevi la petrecerea de pensionare

Publicat

Zece generații de foști elevi s-au întâlnit în același loc pentru a-i face o bucurie fostei lor învățătoare, Viorica Pop. Dascălul de la Școala „Mihai Eminescu” din localitatea Ighiel  s-a pensionat anul acesta, iar pentru ca acest moment să fie unul de neuitat, elevii din aproape toate gerenrațiile pe care le-a format i-au fost alături. 

„După 42 de ani petrecuți la catedră, draga noastră doamnă învățătoare Viorica Pop de la Școala „Mihai Eminescu” din localitatea Ighiel a ajuns la vârsta pensionării. Zeci de ani de muncă în slujba școlii transformă un om într-un dascăl, un suflet singular și simplu într-un suflet al tuturor celor ai căror pași i-a îndrumat de-a lungul vremii.

Doamna Pop este un cadru didactic care și-a dedicat întreaga viață copiilor, fiind fidelă meseriei, și care emană prin privirea sa bunătate și dragoste. Cu multă răbdare, înțelegere și mereu cu zâmbetul pe buze, ne-a învățat nu doar să scriem și să citim, dar și să avem încredere în noi, să gândim mereu corect, să fim buni și să iubim.

Ieșirea la pensie este un moment emoționant pentru fiecare, dar cu atât mai emoționant pentru un cadru didactic care la pensionare a reușit să strângă în jurul său generațiile care i-au călcat pragul clasei.

Astfel în data de 28 iunie am organizat o întâlnire a generaților în cadrul căreia doamna învățătoare Pop Viorica s-a reîntâlnit cu aproximativ 10 generații. Totul a fost plin de emoție, de amintiri, de îmbrățițări calde și de gânduri bune pentru un cadru didactic care a știut să educe suflete de copii, copii aflați acum la început de drum, dar și copii care au devenit între timp oameni realizați, dar care nu au uitat zilele petrecute în școala primară alături de ea, doamna învățătoare.

Îi mulțumim pentru că înainte de a fi învățătoare a știut să fie o prietenă și o mamă bună, care a avut grijă de noi și a pus în sufletul nostru speranță, iubire și credință.

În numele zecilor de generații pe care le-a educat și le-a format, vă dorim să vă bucurați de pensie cel puțin tot atâția ani cât ați dăruit din timpul dumnevoastră formării de caractere. Veți rămâne ”Doamna învățătoare” pentru totdeauna”, ne spune, Ximena Costea, o fostă elevă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax