Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Moment festiv la SMURD Alba. Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a împlinit 10 ani de activitate

Publicat

Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) SMURD Alba a împlinit 10 ani de activitate. În tot acest timp au fost executate de medici, asistenți medicali și paramedici peste 6.000 de misiuni. 

„Parcursul celor de ani de activitate a echipajului de terapie intesiva mobila în slujba cetățenilor este înnobilat de rezultatele remarcabile. Profesionalismul și implicărea dovedite în toate misiunile încredințate și materializate în atingerea celui mai înalt obiectiv: salvarea de vieți.

Efortul şi rezultatele muncii lor sunt preţuite de concetățeni, apreciate în societate și, în egală măsură, în cadrul instituției.

Comanda inspectoratului le mulțumește tuturor, deopotrivă, medici, asistenți și paramedici, iar pe viitor să dovedească aceeaşi seriozitate şi profesionalism în tot ce fac și să rămână aceeași familie frumoasă, gata oricând să facă diferența dintre viață și moarte.

Felicitări tuturor pentru munca desfăşurată, alături de respectul şi aprecierea binemerită, multă sănătate, liniște şi împliniri în plan profesional și personal.

La mulți ani, TIM Alba”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate