Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Moment special pentru Nicuşor Stanciu, decarul echipei naţionale de fotbal. Căsătoria religioasă de la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Nicuşor Stanciu şi aleasa inimii sale, Andreea, sunt în centrul atenţiei, sâmbătă, la Alba Iulia. Alături de prieteni, colegi şi familie, cei doi fac cununia religioasă, la Catedrala Încoronării.

Frumoși, eleganți și cu o atitudine degajată, mirii au intrat în curtea catedralei, însoțiți de nași, domnișoare de onoare și apropiați. După cununia religioasă, a urmat petrecerea, într-o locație din apropierea orașului Alba Iulia.

Nicușor Stanciu s-a căsătorit civil încă din 1 iunie 2018, la Alba Iulia, cu Andreea Beldean, cea care, la momentul respectiv, îi era iubită de şase ani.

Cei doi au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă chiar de ziua copilului, la Alba Iulia. Petrecerea a avut loc la Hanul dintre Sălcii, sala de nunți de pe malul Mureșului.

YouTube video

Sunt împreună din 2012, iar Nicuşor a cerut-o de soţie pe Andreea într-o excursie la Paris. Andreea este din Alba Iulia şi a studiat ingineria biomedicală la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Originar din Craiva, comuna Cricău, Nicuşor este decarul naţionalei de fotbal şi are 26 de ani.

Nicuşor Stanciu, fotbalistul din Alba Iulia, joacă acum pentru Al Ahli, în Arabia Saudită. Presa din Cehia a anunţat însă că se negociază o revenire a sa la Sparta Praga sau la Slavia Praga.

Revenim cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax