Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Moonlight Breakfast a încheiat cea de-a treia zi la ”Sărbătoarea Muzicii” de la Alba Iulia. Vezi programul concertelor de Luni

Publicat

Speriați de ploaie și amenințările furtunii, albaiulienii nu s-au prea înghesuit, duminică seara, la concertele pregătite în cadrul evenimentului dedicat muzicii. 7th Flower & Badea Funk au deschis seara show-urilor live pentru un grup restrâns de albaiulieni aflaţi în Piaţa Cetăţii. Sărbătoarea Muzicii s-a bucurat de ceva mai mulţi spectatori, dată cu intrarea pe scenă a celor de la „Domino”,, iar Moonlight Breakfast a încheiat week-end-ul, dar nu şi Sărbătoarea Muzicii, eveniment ce se va încheia luni. 

Formaţia „Domino” formată din Romulus Cipariu: țambal, voce; Sebastian Marcovici: chitară bas, voce; Valentin Oancea: tobe, a oferit albaiulienilor o demonstraţie de folclor pe rock, dar şi piese rock autentice. Trupa sibiană a adaptat piesa lui Tudor Gheorghe, „Dorul călător”, la o versiune mai apropiată rock-ului.

Robin and The Backstabbers au făcut şi ei spectacol timp de mai bine de o oră, iar la final aceştia s-au fotografiat cu fanii lor. Puţin după ora 23.00 pe scenă, şi-a făcut apariţia Moonlight Breakfast, formaţie ce a interpretat mai multe piese cu care i-au mai adus la viaţă pe puţinii albaiulieni care au avut curajul să rămână în Piața Cetății, în ciuda vremii  capricioase și a avertizărilor de furtună și ploaie.

Luni este ultima zi a festivalului Sărbătoarea Muzicii de la Alba Iulia. Iată programul concertelor:

Luni, 24 iunie

Ora 11.00 Masterclass Bel Canto, Poarta a III-a (Centrul Militar, parter)

Ora 20.00 Cantabile – The London Quartet (UK) Piața Cetății

Ora 20.40 Delta Q Vocalband (Germania) Piața Cetății

Ora 21.30 Monica Anghel şi Andrei Tudor Band Piața Cetății

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax