Connect with us
Publicitate

STIREA TA

FOTO: Mormanele de gunoi din Luncile Prigoanei și Poarta Raiului, prezente și în acest sezon turistic

Publicat

Un nou sezon, aceleași probleme. Tomberoanele din zona Poarta Raiului și Luncile Prigoanei sunt, la fel ca și anul trecut, motiv de nemulțumire atât pentru proprietarii de pensiuni, cât și pentru turiști. După fiecare weekend, pubelele rămân pline cu saci menajeri și deșeuri de care autoritățile par să uite și în acest an.

Problema mormanelor de gunoi este una veche de mai bine de un an. Fiecare sezon turistic atrage după el aceeași situație în care pubelele cu deşeuri zac pe marginea trumului, zile, chiar săptămâni întregi, fără să fie ridicate.

Primarul comunei Șugag declara anul trecut că vina este a proprietarilor de pensiuni care refuză să plătească taxa de salubrizare. În acelși timp, administratorii unităților de cazare spun că problema nu este la „ei în curte” pentru că este vorba despre deșeurile stradale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax