Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Motodeltaplan prăbușit lângă autostrada A1, la Șelimbăr, în județul Sibiu. Doi bărbați au fost răniți

Publicat

ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere, la ieșirea din localitatea Șelimbăr spre Bungard, unde un motodeltaplan s-a prăbușit.

Din primele informații era vorba despre două persoane implicate, care erau conștiente.

Cele două persoane de sex masculin care se aflau în motodeltaplanul care s-a prăbușit, au primit îngrijiri medicale la fața locului și sunt transportate la UPU Sibiu de către echipajele SMURD.

Este vorba despre un bărbat de 69 de ani cu fractură la membrul inferior și traumatism cranio-cerebral și un bărbat de 28 de ani cu mai multe traumatisme.

La locul intervenției a fost chemat și elicopterul SMURD al ISU Mureș, dar ulterior solicitarea a fost anulată.

IPJ Sibiu transmite că ”polițiști din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi, polițiști din cadrul I.P.J. Sibiu și jandarmi din cadrul I.J.J. Sibiu s-au deplasat la locul indicat, iar din primele cercetări, se pare că, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma anchetei, un motodeltaplan în care se aflau doi bărbați, în vârstă de 28, respectiv 69 de ani, a căzut pe un câmp din zona localității Șelimbăr, lângă autostrada A1.

Cei doi bărbați au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În continuare sunt efectuate cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, urmând a fi stabilite circumstanțele în care s-a produs evenimentul și încadrarea juridică a faptei.”

Sursă: ISU Sibiu, IPJ Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax