Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Mugurii Crucii Roşii”. Preşcolari din Sebeş şi Petreşti au participat la un concurs de educaţie pentru sănătate

Publicat

Zeci de copii de la 9 grădiniţe din Sebeş şi Petreşti au participat, miercuri, la concursul „Mugurii Crucii Roşii”, organizat de Crucea Roşie Română Filiala Alba, în colaborare cu Şcoala gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Sebeş.

Concursul s-a adresat copiilor preşcolari, pentru formarea deprinderilor de igienă personală şi însușirea cunoștințelor privind educația pentru sănătate.

mugurii crucii rosii

Anul acesta, la concurs au participat 27 de copii, din cadrul a 9 grădiniţe din zona Sebeş, sub coordonarea cadrelor didactice: Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7 (Cristina Avandi), Grădiniţa cu program normal Lancrăm (Cristina Rablou), Grădiniţa cu program prelungit Petreşti (Camelia Ionela Ştefan), Grădiniţa cu Program Normal nr. 6 Sebeş (Corina Corpodean), Grădiniţa cu Program Normal nr. 4 Sebeş (Maria Cibu), Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 3 (Cipriana Morar), Grădiniţa cu Program Normal Petreşti (Ana Mirion), Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 (Claudia Muntean), Grădiniţa cu Program Normal nr. 8 Sebeş (Mariana Ivan).

mugurii crucii rosii

Educaţia în spiritul unui stil de viaţă sănătos este unul dintre obiectivele definitorii pentru activitatea Crucii Roşii, dovadă fiind nenumăratele campanii de promovare a sănătăţii şi a unui stil de viaţă sănătos derulate în şcoala românească, atât prin concursul “Mugurii Crucii Roşii”, adresat preşcolarilor, cât şi prin concursul “Sanitarii Pricepuţi”, adresat elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal, transmit organizatorii. 

mugurii crucii rosii

Toţi copiii care au participat la concurs au fost recompensaţi cu diplome şi premii constând în: produse igienico-sanitare, fructe, articole de îmbrăcăminte şi rechizite.

mugurii crucii rosii

„Mulţumim doamnei director al Şcolii gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” Sebeş, prof. Zorina Bădilă, cadrelor didactice care s-au implicat în mod deosebit în organizarea acestui concurs, respectiv doamnelor educatoare: Georgeta Zbuchea, Cristina Avandi şi Andreea Dobre, cadrelor didactice, care au pregătit echipajele, precum şi grupei de preşcolari din cadrul Grădiniţei cu program prelungit nr. 7 Sebeş, care a pus în scenă un moment artistic”, spune Adrian Duşa, director Crucea Roşie Filiala Alba.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Incendiu la coșul de fum al unei case din Ciuguzel. Pompierii din Aiud au intervenit pentru stingerea focului

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_3-e1540839254587

Un incendiu a izbucnit vineri seara, la coșul de fum al unei locuințe din localitatea Ciuguzel. Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un incendiu izbucnit la coșul de fum a unei locuințe din localitatea Ciuguzel. UPDATE: Incendiul a […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Finanțelor, despre rambursarea taxei auto. Data limită până la care românii își vor primi înapoi banii

Publicat

evacuare esapament masina poluare co2

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi că până la finele lunii aprilie, toate deciziile de impunere în privința restituirii taxei auto trebuie să fie emise, amenințând chiar cu demiteri în caz contrar. În plus, până la finele lunii mai, toți românii care au decizii de impunere ar trebui să își primească banii, potrivit ministrului. […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Inconștiență fără limite, la Alba Iulia. Trei tineri au escaladat un stâlp de înaltă tensiune din oraș

Publicat

tineri stalp inalta tensiune

Teribilism dus la inconştienţă. Trei tineri au fost surprinși, vineri după-amiaza, în timp ce s-au urcat pe un stâlp de înaltă tensiune aflat în zona podului rutier de peste râul Ampoi, la ieșirea din municipiul Alba Iulia spre Cluj-Napoca. Un cititor Alba24 a surprins imagini cu trei tineri care s-au cățărat pe un stâlp de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Firmele, obligate să încheie asigurare de răspundere profesională. Proiect la Ministerul Justiţiei

Publicat

semnare acte

Firmele vor fi obligate să încheie anual o asigurare de răspundere profesională care să acopere cel puțin cheltuielile necesare unei eventuale proceduri de insolvență. Prevederea se regăseşte într-un proiect de lege lansat vineri în dezbatere publică de Ministerul Justiției. Polița va trebui transmisă Registrului Comerțului, altfel această instituție va putea să pronunțe dizolvarea firmelor, adică, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate