Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ”Nea Luca” antrenorul de fotbal din Alba Iulia sărbătorit la vârsta de 89 de ani, pe teren. Mesajul viceprimarului Filimon

Publicat

Iosif Luca, sau ”Nea Luca” antrenor de fotbal de mai bine de 60 de ani a împlinit sâmbătă, 1 aprilie, 89 de ani. Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Marius Filimon a fost alături de alți reprezentanți ai fotbalului pentru a-l sărbători pe antrenor. 

Evenimentul s-a desfășurat pe terenul de fotbal, la faza finală a competiției ”Cupa satelor”.

”Oare cum e să faci, timp de mai bine de 60 de ani, un lucru cu pasiune, cu răbdare și cu suflet?

La această întrebare cel mai bine poate răspunde domnul Iosif Luca, “nea Luca”, așa cum îl știu albaiulienii.

Da, nea Luca a început din anul 1960 să fie antrenor, dascăl, mentor pentru mai bine de o mie de copii care au ales fotbalul. Astăzi, nea Luca a împlinit 89 de ani și locul cel mai potrivit pentru a fi sărbătorit, fără niciun dubiu, a fost terenul de fotbal.

Cei care au avut inițiativa de a-i spune “La mulți ani” într-un mod atât de special au fost Cristian Petropulos și Mihai Țîra care l-au invitat pe nea Luca la faza finală a competiției Cupa Satelor pentru copiii născuți în anul 2010 și mai tineri.

Bucuria micilor fotbaliști a fost cel mai frumos cadou care i se putea oferi. Pe terenul de la Galtiu, campioana din acest an a fost echipa comunei Livezile, echipă premiată chiar de domnul Luca.

Sănătate și putere multă pentru a mai antrena câteva sute de copii! La mulți ani, domnule Luca!” a scris viceprimarul municipiului Alba Iulia, Marius Filimon.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax