Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Next Star își „recrutează” şi din Alba Iulia viitoarele vedete, pentru sezonul trei. Actorie, dans, canto și interpretare muzicală

Publicat

Duminică, începând cu ora 11.00, copiii din Alba Iulia care și-au luat inima în dinți au venit însoțiți de părinți și bunici să arate că s-au născut cu talent într-ale cântatului, dansului și actoriei. Până la ora 12.00, peste 20 de copii s-au prezentat la castingul concursului de talente Next Star. Cei mai norocoși, care vor fi aleși să intre în competiție, au ocazia să fie văzuți și apreciați de o țară întreagă, dar și posibilitatea de a câștiga marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Cu emoții care se citeau pe chipurile lor, dar bucuroși că vor avea ocazia să fie vedete la TV, copii din Alba Iulia au participat duminică la castingul concursului de talente Next Star. Au venit la braț cu o chitară sau costume și cu gândul că trebuie să dea ce e mai bun în fața camerei de filmat și să lase emoțiile deoparte.

La Alba Iulia castingul se desfășoară la Sala Palatului Copiilor din Alba Iulia din Cetatea Alba Carolina, lângă Hotel Medieval, iar până la ora 16.00 mai aveți timp să vă înscrieți.

Într-o oră, peste 20 de copii cu talent la instrumente muzicale, precum chitară, în actorie, dans și canto s-au prezentat la castingul Next Star.

Aceștia dau o probă în fața camerei cu cel mai impresionant număr de actorie, dans, dar și cea mai bună melodie cântată atât cu vocea, cât și la un instrument muzical. Filmulețele vor fi vizionate la București, într-o preselecție la care vor lua parte și jurații emisiunii, Maria Cârneci, Pepe, Lora, Connect-R și Vasile Muraru.

Copiii care vor să se mai înscrie astăzi trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 4 ani și 13 ani și să fie însotiți de către un părinte sau un tutore ori un adult care face dovada unei împuterniciri în acest sens de la părinți sau tutorele legal, după cum se precizează în regulamentul concursului.

Concurenții, solişti sau grupuri, indiferent de numărul de membri, care se mai înscriu vor susține următoarele categorii de probe:

Proba muzicală – hit-uri românești și/sau internaționale, interpretare la instrument muzical etc.;

Proba de dans – dansuri individuale/cuplu/grup, street dance, vals, zumba, samba, balet, dar nelimitat la acestea;

Proba de actorie – număr dintr-un musical/piesă de teatru/scenă dintr-un film etc.;

Alt gen de prestație artistică – număr de circ, mimă etc.

Cei care vor participa la preselecții este recomandat să pregătească cel puțin două numere diferite, care să le scoată în evidență calitățile.

Organizatorii preselecțiilor caută copii cu abilități deosebite, care să fie în același timp amuzanți, atractivi și carismatici, unici prin felul în care se prezintă. Orice element ce dă dovadă de originalitate și creativitate va fi foarte apreciat.

FOTO: Alexandra ONIȚA

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax