Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Noi autospeciale pentru Jandarmeria Alba. Cum arată noul design al mașinilor

Publicat

Începând de săptămâna aceasta, noi autoturisme au intrat în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, acestea urmând a fi folosite de către structurile operative, în scopul desfășurării în condiții optime a misiunilor de ordine publică.

Utilizarea acestora va contribui la sporirea mobilității efectivelor de jandarmi, în misiunile specifice, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba.

 

Potrivit Jandarmeriei Române, noul design al mașinilor a putut fi văzut în trafic încă din 11 septembrie. Primul lot de 142 de autovehicule a plecat în toate colțurile țării, în 47 de unități.

Cheile autospecialelor au fost înmânate conducătorilor auto de către inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel Bogdan Enescu care a reiterat nevoia de a crește gradul de siguranță a cetățenilor și a cerut jandarmilor să folosească judicios aceste dotări pentru a îndeplini un deziderat important al instituției: siguranța cetățenilor.

Noul design al autospecialelor, care conţine inscripţiile ”Jandarmeria”, ”Lege şi Ordine” şi tricolorul României a fost gândit de către un subofiţer jandarm din judeţul Ilfov, absolvent al Universității Naționale de Arte din București – Facultatea de Arte Plastice.

foto: Facebook, Jandarmeria Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate