Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Noi echipamente, de la colaboratori olandezi, pentru Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Teiuș

Publicat

svsu teius

Formația Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Teiuș a primit, din partea colaboratorilor olandezi, noi echipamente.  Astfel, echipamentele moderne pentru stins incendii vor înlocui echipamentele mai vechi care vor intra în dotarea altor Servicii de Voluntariat din județ.

„Este de notorietate faptul că parteneriatul între administrația locală Teiuș și Asociația Arnemuiden Helpt Teiuș funcționează foarte bine, un parteneriat bazat pe respect și încredere reciprocă. Suma investită de prietenii olandezi este 21.000 de euro și consta în achiziționarea de căști antifoc, mijloace moderne de radiocomunicații, mănuși speciale de intervenție.

Acțiunea este una de un real folos pentru SVSU Teiuș și pentru întreaga comunitate teiușeană care, nu o dată a simțit intervenția SVSU îndreptată înspre salvarea bunurilor, oamenilor și clădirilor orașului nostru, care au avut neșansa să fie din diverse cauze supuse acțiunii focului.

Mulțumim prietenilor noștri: Sjaak Marijs, Johan Jacobse, Anita și Marcel Voerman, precum și Asociatiei Arnemuiden Helpt Teiuș pentru efortul financiar și timpul dedicat pregătirii formației noastre, a SVSU Teiuș”, a transmis SVSU Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax