Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO: Noi locuri de joacă, la Blaj. Ansambluri pentru copii și echipamente de fitness pentru cei mari. Cum vor arăta

Publicat

La Blaj vor fi amenajate cinci noi locuri de joacă. Acestea vor fi dotate cu echipamente și ansambluri pentru petrecerea timpului liber de către copii, în condiții de securitate, dar și cu echipamente de fitness de care vor beneficia adulții.

Primăria Blaj a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziţia unor echipamente de joacă, inclusiv de fitness pentru dotarea și amenajarea a cinci locuri de joacă noi înființate în municipiu.

Valoarea totală estimată este de 378.845,31 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, în momentul de față există locuri de joacă amenajate în Blaj, inclusiv cu echipamente de fitness urban, însă nu sunt suficiente pentru a deservi toată populația din municipiu, existând cartiere/zone care nu au un asemenea loc de joacă amenajat.

Astfel, la solicitarea cetățenilor, se dorește amenajarea unor noi locuri de joacă și dotarea acestora cu echipamente de joacă, bănci de recreere, echipamente de fitness, de care vor beneficia atât cei mici cât și cei mari.

Potrivit documentului citat, echipamentele achiziționate vor fi montate în zonele/locațiile următoare: sat Tiur, strada Fabricii, strada Măceșului, strada Gheorghe Barițiu și Câmpia Libertății.

Echipamente ce vor fi achiziționate (bucăți / mp):

 • Coș pentru gunoi pentru exterior, negru, 125 l – 10 buc.
 • Bancă parc – 10 buc.
 • Ansamblu de joacă din metal – 5 buc.
 • Balansoar copii, pe arc pentru o persoană – 10 buc.
 • Balansoar copii cu arc pentru două persoane – 5 buc.
 • Leagăn din metal – 5 buc.
 • Leagăn cu protecție pentru copii mici – 5 buc.
 • Carusel – 5 buc.
 • Echipament fitness – 5 buc.
 • Pavimente elastice 4 cm – 80 mp
 • Pavimente elastice 7 cm – 36 mp
 • Gard – 450,00 mp

Potrivit caietului de sarcini, echipamentele se vor livra la locurile de montare, de pe raza municipiului Blaj. Montarea acestora se va face de către personalul propriu, cu asistență din partea furnizorului, care va asigura la final și certificarea ISCIR și va obține toate avizele și autorizațiile necesare autorizării locului de joacă, dacă este cazul .

De asemenea, odată ce produsul a fost livrat, contractantul va realiza și apoi toate configurările/setările necesare pentru a pune produsele în funcțiune. Punerea în funcțiune include toate ajustările și setările necesare pentru a asigura instalarea corespunzătoare, în ceea ce privește performanța și calitatea, cu toate configurațiile necesare pentru o funcționare optimă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax