Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Noua sală de sport a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia a fost recepționată. Cum arată clădirea și cât a costat

Publicat

Noua sală de educație fizică școlară a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Alba Iulia a fost recepționată, a transmis miercuri primarul Gabriel Pleșa. Investiția se ridică la peste 2,2 milioane de lei. 

„Astăzi am luat parte la recepția noii săli de educație fizică școlară care va deservi Școala Generală „Avram Iancu”, investiție mult așteptată, care va facilita desfășurarea activităților sportive în cadrul școlii.

Acesta este un proiect la care țin foarte mult, dat fiind faptul că este vorba de o nevoie a elevilor de a-și desfășura activitățile sportive în condiții optime.

Școala Generală ”Avram Iancu” deservește peste 800 de elevi, iar lipsa unui spațiu adecvat pentru sport era resimțită de aceștia.

Noua clădire are o suprafață construită de 388 mp, este compusă din sala de sport propriu zisă, vestiare pentru elevi, grupuri sanitare, cabinet medical, și spații tehnice, iar la supantă a fost amplasat vestiarul profesorilor și grupul sanitar.

Suprafața sportivă totală este de 168 mp.

Așa cum am spus-o mereu, una dintre prioritățile mele este, și va rămâne, buna desfășurare a actului educațional în școlile din municipiu.

Valoarea totală a investiției este de peste 2,2 milioane de lei, finanțată prin Compania Națională de Investiții”, a scris primarul Gabriel Pleșa, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate