Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Noul crossover Dacia, un model de familie cu 7 locuri, surprins pe DN 1, în zona Teiuș. Va fi lansat oficial în septembrie

Publicat

​Noul model Dacia care va înlocui Lodgy și Logan MCV, o mașină de familie cu 7 locuri care urmează să fie prezentată oficial la Munchen, în septembrie, a fost surprinsă joi în trafic, camuflată, pe DN 1, în zona Teiuș. 

Dacia va prezenta la început de septembrie, la salonul de la Munchen, un nou model de familie cu șapte locuri, a anunțat compania. Locul tradiționalului salon de la Frankfurt, care se ținea toamna, o dată la doi ani, a fost luat de un nou salon, la Munchen, dar de proporții mai mici. Acest nou model ar trebui să înlocuiască atât Lodgy, cât și Logan MCV și va conține elemente de design și tehnologii care au fost puse pe noile generații Logan și Sandero lansate la final de 2020.

„După seria recentă de lansări, printre care noile Logan, Sandero și Sandero Stepway, vehiculul electric Spring și noul Duster, Dacia continuă să-și reînnoiască gama de modele.

Astfel, la Munchen va fi prezentat în premieră mondială noul model Dacia de 7 locuri, un vehicul familial și polivalent.

Acest model inedit va fi dezvăluit online în data de 3 septembrie, în timp ce prezentarea fizică va avea loc la salonul de la Munchen în data de 6 septembrie 2021”, spun cei de la Dacia.

Dacia va fi prezentă la IAA Mobility de la Munchen cu un „dispozitiv complet”:

  • În ziua de 6 septembrie, la centrul expozițional.
  • Între 7 și 12 septembrie în centrul orașului Munchen, cu toată gama de modele.
  • Navetele între centrul expozițional și centrul orașului vor fi realizate în Dacia Spring, modelul electric cel mai accesibil de pe piață, care va putea fi astfel testat pe viu de publicul larg

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax