Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Noul șef al Poliției Locale Alba Iulia și-a început activitatea. Ce mesaj i-a transmis viceprimarul Emil Popescu

Publicat

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, a anunțat într-o postare pe Facebook că avocatul Ciprian Hârceagă și-a început activitatea ca șef al Poliției Locale. 

Postarea a fost făcută de Emil Popescu luni, 1 august. De asemenea, Emil Popescu a postat și trei poze pe Facebook, pe care le expunem mai jos.

”Îi urez mult succes lui Ciprian Hârceagă, în prima lui zi ca șef al Poliției Locale din Alba Iulia. Îl asigur de tot sprijinul meu și îi transmit că nu are voie să dezamăgească, din punct de vedere profesional, cetățenii orașului.

Sunt primul care recunoaște faptul că la Poliția Locală au existat probleme. La fel cum sunt primul care nu mai acceptă pași greșiți.

Azi, am avut o întâlnire cu cei de la Poliția Locală și sper că ceea ce am discutat acolo să ducă, de-acum înainte, la o activitate impecabilă din partea acestui Serviciu din cadrul Primăriei Municipiului.

Îi rog pe albaiulieni să îmi semnaleze orice nemulțumire legată de Poliția Locală și dau asigurări că lucrurile își vor găsi rezolvare în cel mai scurt timp”, a scris Emil Popescu pe Facebook.

Viceprimarul Emil Popescu este prieten apropiat cu noul șef al Poliției Locale Alba Iulia, după cum chiar el a declarat pentru alba24.ro.

Ciprian Hârceagă a candidat singur pentru postul de șef al Poliției Locale.

CITEȘTE ȘI: Șef nou la Poliția Locala Alba Iulia: avocatul Ciprian Hârceagă. A candidat singur pe loc, iar soția este șefă în Primărie

În 12 iulie a luat la proba scrisă cu punctaj 78.60, iar în data de 14 iulie a susținut interviul și a luat 90.50.

Ciprian Hârceagă este soțul Andreei Teofila Țîr Hârceagă, șefa serviciului de Evidență a Persoanelor Alba Iulia (SPCLEP), serviciu care se află tot în subordinea primăriei, fapt confirmat de viceprimarul Emil Popescu, pentru alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. eu

    luni, 01.08.2022 at 16:03

    Ce corecți sunt cei de la USR. Un viceprmar avocat ii urează succes unui șef tot avocat care întâmplător e soțul șefei de la evidenta populației. Totul e o coincidență. Ce ciudat este ca soacra șefului politiei locale era cu Hava și brusc acuma innainte de pensie își așează și ginerele prin viceprmar sau ma rog direct …. D-le Plesa oare nu va gândiți că se termina mandatul și va veți întâlni cu oamenii și o sa fiți luat la rost. Dar probabil ca nu mai contează. Ați dat cu piatra în cei care au fost și în PSD și voi …. Mare durere și dezamăgire. Și v-am votat sperând. Rușine.

  2. Ghe

    luni, 01.08.2022 at 18:51

    Ati facut din primărie de acum 30 de ani o afacere de familie..regret că sunt contemporan cu acești romănii care se cred patrioți..niște gunoaie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax