Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: A fost numit un nou locțiitorului al comandantului la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

colaj armata

Locotenent-colonelul Viorel-Daniel Josan a fost numit marți, 17 aprilie, în funcția de locțiitor al comandantului Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. 

În cadrul revistei de front desfășurată marți dimineața, atât elevii, cât și personalul instituției, au participat la ceremonia numirii în funcţie a noului locţiitor al comandantului Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul”.

Comandantul colegiului, colonel Marcel Domşa a dat citire Ordinului Şefului Statului Major al Apărării prin care locotenent-colonelul Viorel-Daniel Josan a fost eliberat din funcţia de şef al logisticii (funcţie pa care a îndeplinit-o din ianuarie 2017) şi numit în funcţia de locţiitor al comandantului Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.

De asemenea, colonelul Marcel Domşa a adus mulțumiri și aprecieri locotenent-colonelului Florin Cîmpean care a asigurat interimatul funcţiei de locţiitor al comandantului din luna septembrie 2017 şi până în prezent.

„Prestigiul și valoarea unei instituții sunt consecința implicării, a deciziilor și acțiunilor tuturor celor care lucrează în această instituție”, au transmis reprezentanții colegiului albaiulian.

Foto: Facebook (Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul Alba Iulia)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax